Ples

Transformers

Plesna predstava

29/05/2023 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Ples

Transformers

Plesna predstava

29/05/2023 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

TRANSFORMERS

Autori i izvodači: Ida Jolić i Marin Lemić

Oblikovanje svjetla: Marino Frankola

Oblikovanje zvuka i odabir glazbe: Luka Gamulin

Fotografija: Iva Korenčić

Grafičko oblikovanje: Iva Leustek

Producent: Ivan Mrdjen

Predstava Transformers polazi od ideje transformativnoga tijela nalazeći vokabular kojim se na razini tjelesne ekspresije, uključujući pokret, mimiku i glas, uspostavlja komunikacija između dvaju entiteta. Transformativno tijelo jest tijelo u stalnoj mijeni koje se mijenja vođeno unutarnjim impulsima, ali i potaknuto podražajima izvana, svojim mijenama utječući i na promjenu okoline, prostora i drugih tijela koja se u njegovoj blizini zatječu. U duetu Transformers istražuje se kako dva tijela, dva ne do kraja definirana entiteta, tijekom susreta preobražavaju jedno drugo, ostaju li transformacijski procesi zasebni ili su zbog međudjelovanja nužno dijeljeni, zrcale li se pojedinačni entiteti jedno u drugome ili se susretom promijenjeni međusobno udaljavaju. Možemo li se doista dokraja pojmiti? Kako tijelom i osjetilnošću razumijevati potrebe i htijenja drugoga tijela? Može li se tijelom komunicirati ono što jeziku izmiče?

Projekt je podržan sredstvima Ministarstva kulture i realiziran u suradnji sa Zagrebačkim plesnim centrom unutar programa Koreospektar.

ULAZNICE: Za Klub prijatelja 4(30,13) / redovna cijena 5(37,67 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust.

Ostatak programa u Kući umjetnosti Arsen možete pogledati ovdje.

Detalji:

Datum:
29/05/2023
Vrijeme:
21:00
Događaj Tags:
, ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top