Kazalište

Novorođena

Dokumentarno-autorski projekt glumice Dee Marie Računice koji govori o postpartum depresiji

17/11/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Kazalište

Novorođena

Dokumentarno-autorski projekt glumice Dee Marie Računice koji govori o postpartum depresiji

17/11/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Monodrama Novorođena, dokumentarno-autorski projekt glumice Dee Marie Računice, bit će izvedena u Kući umjetnosti Arsen 17. studenoga u 20 sati! Predstava je nastala kao diplomska ispitna produkcija na Umjetničkoj akademiji u Splitu.

Novorođena progovara o postporođajnoj depresiji, a nastala je zahvaljujući anonimnim anketama koje je ispunilo oko 300 žena te jednogodišnjim istraživačkim radom glumice koja ih je intervjuirala proučivši njihova iskustva. Predstava portretira novorotkinju koja je nedavno na svijet donijela kći i čiji unutarnji svijet pratimo na sceni kroz odnos s novorođenom bebom, okolinom i samom sobom.

“Brojke kažu da će svaka 5. žena doživjeti postpartum depresiju. Ovo nije predstava o brojkama. Ovo je predstava o realnosti majke nakon dolaska bebe. Skrovitoj realnosti koja obično ostane unutar četiri zida nečijeg doma. Ovo je posveta svakoj majci koja ostaje sama sa svojom težinom u trenutku za kojeg je mislila da će biti najčarobniji u njenom životu. Ovo je za sve žene koje trebaju podršku”, poruka je glumice i autorice monodrame Novorođena Dee Marie Računice.

ULAZNICE: 4€ (30kn) / redovna cijena 5€ (37.67kn)

Ulaznice po cijeni od 5 eura dostupne su online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen . Za članove Kluba prijatelja cijena ulaznice iznosi 4 eura, a popust mogu ostvariti uz predočenje iskaznice na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Detalji:

Datum:
17/11/2023
Vrijeme:
20:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top