Glazba

NeNoNot

Koncert Nenada Sinkauza

09/10/2023 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

NeNoNot

Koncert Nenada Sinkauza

09/10/2023 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

NeNoNotsolo projekt skladatelja i performera Nenada Sinkauza nastao je spajanjem električne gitare i elektronike, odnosno sempliranjem raznih zvukova električnih i akustičnih instrumenata. Vrhunsko sviračko umijeće i istančan osjećaj za melodiju i ritam Sinkauz je pretočio u izvedbu koju vrijedi poslušati uživo.

Sinkauz se u ovom projektu bavi midi mapiranjem električne gitare te njezinom ekstremnom zvučnom ekstenzijom. Mapirani zvukovi variraju od ‘field recordinga’, odnosno snimanja vanjskih zvukova do sempliranih električnih i akustičnih instrumenata. U nekim trenucima gitara služi samo kao triger za unaprijed snimljene materijale dok ponekad isti prate melodijske i ritmičke fraze na instrumentu.

Nenad Sinkauz magistrirao je etnomuzikologiju na filozofskom fakultetu u Padovi. Po zanimanju je skladatelj i performer u raznim glazbenim, plesnim, kazališnim i multidisciplinarnim projektima. Njegov rad je usmjeren prema istraživanju transverzalnih glazbenih formi. Dobitnik je četiri Zlatne arene te nagrade za najbolju glazbu na Danima hrvatskog filma. Surađuje kao skladatelj na brojnim filmskim, kazališnim, plesnim i multimedijalnim projektima.

Koncert NeNoNot je organiziran je u suradnji s Obrt studiom.

ULAZNICE

ULAZNICE: Za Klub prijatelje 4€ (30,14 kn) / redovna cijena 6€  (45,21 kn)

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

 

Detalji:

Datum:
09/10/2023
Vrijeme:
21:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top