Kazalište

Ljubavna pisma – DODATNI TERMIN

Najizvođenija kazališna ljubavna priča na svijetu u izvedbi Kazališta Planet Art.

13/10/2023 @ 19:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Kazalište

Ljubavna pisma – DODATNI TERMIN

Najizvođenija kazališna ljubavna priča na svijetu u izvedbi Kazališta Planet Art.

13/10/2023 @ 19:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

NOVO: Oba termina predstave Ljubavna pisma u Kući umjetnosti Arsen su rasprodana!

Zbog velikog interesa dodan je još jedan termin predstave Ljubavna pisma koja će se održati 13. listopada u 19 sati u Kući umjetnosti Arsen!

Predstava Ljubavna pisma, melodrama Kazališta Planet Art u izvedbi Slavice Knežević i Marka Torjanca u Kući umjetnosti Arsen na repertoaru je 13. listopada u 19 sati.

O PREDSTAVI

Andrew i Melissa prijatelji su iz djetinjstva čije dopisivanje počinje slanjem poruka za vrijeme nastave još u osnovnoj školi, a nastavlja se cjeloživotnom razmjenom pisama. I dok njihovi životi idu različitim smjerovima, kroz pisma progovaraju o  nadama, željama, snovima, pobjedama i porazima. Andrew postaje uspješan odvjetnik i političar dok se Melissa okreće umjetnosti i porocima.

Kamo ih vodi slučajan susret nakon mnogo godina? Je li, nakon toliko vremena, za njih prekasno? Je li moguć „popravni“ iz ljubavi? I jesu li, nakon toliko godina, osobe iz pisama iste kao one u stvarnosti?

Melodrama Ljubavna pisma najizvođenija je kazališna ljubavna priča na svijetu nastala iz pera plodnog američkog dramatičara A.R. Gurneya. Tekst je premijerno izveden 1988. godine na Broadwayu te je iste godine nominiran za Pulitzerovu nagradu za dramu.

NAJIZVOĐENIJA LJUBAVNA PRIČA

Od tada je ovaj dramski tekst izveden nebrojeno puta po cijelom svijetu, a u glavnim ulogama okušala su se velika glumačka imena poput Kathleen Turner, Williama Hurta, Mela Gibsona, Gerard Depardieua, Anouk Aimee, Sissy Spacek, Sigourney Weaver, Elizabeth Taylor i drugih.

U Hrvatskoj je ovaj tekst praizveden prije dvadeset godina u Teatru u gostima, a uz Anu Karić u ulozi Melisse, u ulozi Andyja nastupali su Relja Bašić, Boris Buzančić i Boro Miholjević.

U najnovijoj produkciji Kazališta Planet Art snažnim glumačkim postavama ovog kazališnog klasika pridružuju se Slavica Knežević i Marko Torjanac koji predstavu potpisuju i kao redatelji te autori dramaturške prilagodbe.

ULAZNICE: Za Klub prijatelje 9 (67,81kn) / redovna cijena 11€  (82,88 kn)

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su onlineu City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi  Kluba prijatelja šibenskih tvrđava popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

Ostatak programa Art kina Arsen pogledajte ovdje.

Detalji:

Datum:
13/10/2023
Vrijeme:
19:00
Događaj Tags:
, , , , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top