Glazba

J.R. August

Nagrađivani glazbenik predstavlja novi album

29/05/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

J.R. August

Nagrađivani glazbenik predstavlja novi album

29/05/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Nikola Vranić, poznatiji kao J.R. August, jedan od najznačajnijih autora novije generacije, dolazi u Kuću umjetnosti Arsen u nedjelju 29. svibnja kada će pred šibenskom publikom predstaviti novi studijski album.

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada u Šibeniku će nastupiti u punom sastavu, a na pozornici će mu se priključiti bend i zbor. U Kući umjetnosti Arsen J.R. August predstavit će svoj novi, nedavno objavljeni album “Still Waters” .

Riječ je o konceptualnom albumu koji propituje vjerske i duhovne motive. Album je nastajao u doba pandemije u J.R.-ovu kućnom studiju te predstavlja njegovu intimnu priču svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj.

Istaknuti kantautor i producent iz Zaboka doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku s prethodnim albumom, maestralnim “Dangerous Waters” koji je pobrao pohvale kritike i publike, a album se našao i na listama najprodavanijih izdanja.

J.R. August je vlasnik Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača, a zašto ga smatraju jednim od najznačajnijih domaćih autora svjetskog kalibra, publika u Šibeniku moći će provjeriti 29. svibnja u 21 sat u Kući umjetnosti Arsen.

ULAZNICE: 60 kn

Dostupne online i na blagajni Arsena.

Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznice je 40 kn.

Detalji:

Datum:
29/05/2022
Vrijeme:
21:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top