Djeca i mladi

Bubamarac: Duga

Predstava Kazališne udruge Virko za djecu stariju od tri godine.

1. lipnja 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi

Bubamarac: Duga

Predstava Kazališne udruge Virko za djecu stariju od tri godine.

1. lipnja 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.
Mali glumci i glumice Kazališne udruge Virko iz Šibenika u Kuću umjetnosti Arsen dolaze s predstavom ‘Duga‘.
Dvije su malene djevojčice, onako iz radoznalosti, odlučile sustići dugu i proći ispod nje, kako bi postale dječaci. Priču o tomu kako je to moguće čule su od svojih baka. No, time su izazvale lavinu neobičnih događaja i pomutnju u odnosima među ostalom djecom iz njihova kvarta.
Jesu li u svom naumu uspjele, vidjet ćemo na pozornici Arsena, kroz ovu, zakukuljenu i zamumuljenu, dječjim humorom bogatu i veselu priču, u izvedbi malenih Virkovih glumaca.
O BUBAMARCU

Bubamarac, Arsenov program za djecu i mlade održava se vikendom od 11 sati, a na rasporedu su predstave, dječji filmovi i ostali programi uz puno smijeha i dobre zabave.

Bubamarac je jedini kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
1. lipnja 2024.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top