Glazba

Zvjezdan Ružić: Pianotron

Zvjezdan Ružić predstavlja revolucionarni solo projekt Pianotron!

3. studenoga 2023. @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Zvjezdan Ružić: Pianotron

Zvjezdan Ružić predstavlja revolucionarni solo projekt Pianotron!

3. studenoga 2023. @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Zvjezdan Ružić, iznimno talentirani hrvatski pijanist, predstavit će svoj revolucionarni solo projekt Pianotron u Kući umjetnosti Arsen u petak 3. studenoga!

Zvjezdan Ružić, posljednje je četiri godine posvetio stvaranju čarolije naziva “Pianotron”. Ovaj glazbeni inovator spaja zvuk klavira, Mellotrona te pedala, uz pomoć čega stvara zvučne pejzaže. Glazba je to koja izaziva osjećaje, inspirira i jednostavno oduzima dah.

Na koncertu u Kući umjetnosti Arsen Zvjezdan će izvesti svoje originalne skladbe, ali će vas također oduševiti s nekoliko uzbudljivih covera svjetski poznatih hitova. Ovaj glazbenik spaja svoje bogato znanje, virtuoznost i maštovitost kako bi stvorio glazbu koja će vas potpuno zavesti!

Jedinstvena je to prilika da doživite glazbenu magiju Zvjezdana Ružića, stoga ne dopustite da vam ovaj nevjerojatni glazbeni doživljaj izmakne iz ruku – rezervirajte svoje ulaznice sada i postanite dijelom nezaboravnog glazbenog putovanja o kojem će se pričati još dugo.

ULAZNICE: 4€ (30kn) / redovna cijena 6€ (45kn)

Ulaznice su po cijeni od 6 eura dostupne online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Za članove Kluba prijatelja cijena ulaznice iznosi 4 eura, a popust mogu ostvariti uz predočenje iskaznice na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Detalji:

Datum:
3. studenoga 2023.
Vrijeme:
21:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top