Djeca i mladi Film

Bubamarac: Želja

Novi naslov iz kultne filmske tvornice Walta Disneyja

26. studenoga 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Želja Bubamarac Kuća umjetnosti Arsen

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Želja

Novi naslov iz kultne filmske tvornice Walta Disneyja

26. studenoga 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Želja Bubamarac Kuća umjetnosti Arsen
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Želja, Chris Buck, Fawn Veerasunthorn, SAD, 2023., 92′, animirani

Novi naslov iz kultne filmske tvornice Walta Disneyja šarmantna je glazbena animirana avantura koja gledatelje odvodi u čarobno kraljevstvo Rosas. Ondje živi vječna idealistica Asha koja poželi toliko snažnu želju da joj kozmička sila odgovori u obliku mase pune energije jednostavnog imena Zvijezda. Asha i Zvijezda zajedno će se sukobiti s najvećim neprijateljem kraljevstva, Magnificom koji skriva većinu neispunjenih želja. Asha i Zvijezda zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale da su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.

Inspirirana Disneyjevom baštinom i plejadom brojnim generacijama omiljenih likova definiranim vlastitim snovima – od Geppettovog sna o vlastitom djetetu (Pinokio, 1940.), pa do Else čiji je najveći san ponovno zagrliti svoju sestru (Snježno kraljevstvo, 2013.) – Želja je, riječima autora, film o tome kako uz velike često dolazi još veća borba, no i posveta svima koji ustraju na tome da se njihove želje zaista i ostvare.

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
26. studenoga 2023.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top