Film Glazba

Vlajternativa

Posebna projekcija - ULAZ SLOBODAN

19/05/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Film Glazba

Vlajternativa

Posebna projekcija - ULAZ SLOBODAN

19/05/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Vlajternativa itd.

Ante Storić, 2022., 62′

 

Odabiratelj filmskog programa Češljaonica koji imamo priliku gledati jednom mjesečno u Art kinu Arsen Ante Storić snimio je film o Vlajternativi, festivalu nezavisne kulture, a predstavljamo ga riječima Ante Gusića, jednog od organizatora festivala.

 

Dugometražni dokumentarni film Vlajternativa itd. o Vlajternativa festivalu u Benkovcu i ostalim aktivnostima udruge Vlajter – ego, autorski je rad multimedijalnog obrtnika, repera, pisca, snimatelja, redatelja, ali i našega prijatelja Ante Storića itd.

Završen je u produkciji Suteren filma i pomoć povremenog tonskog snimatelja Marijana Kuvačića, pomoć i sudjelovanje članova i prijatelja udruge Vlajter-ego Benkovac, fotografije Ivana Buvinića itd.

U filmu se pojavljuje preko 70 govornika/ica koji/e svatko na svoj način ispred kamere pričaju svoje dojmove i iskustva sa doživljene ili preživljene ili odsvirane Vlajternative s kadrovima Benkovca, festivala, fotografijama itd.

Snimanje je započelo prije otprilike 3 godine, zatim je malo pauzirano radi pandemije, njenih uzročno-posljedičnih veza, odnosa itd.

Redatelj je imao pune ruke posla, putovao je po gradovima, tražio ljude, bendove, dogovarao susrete, izdvajao tematske cjeline iz snimljenog materijala i sve to sažeo u jedan dugometražni dokumentarni film itd.

(Ante Gusić.  Udruga Vlajter-ego)

Detalji:

Datum:
19/05/2022
Vrijeme:
20:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top