Djeca i mladi Glazba Radionica

Tvornica zvuka

Radionica za uzrast 13-16 godina

8. listopada 2023. @ 14:00 - 17:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Tvornica zvuka radionica

Djeca i mladi Glazba Radionica

Tvornica zvuka

Radionica za uzrast 13-16 godina

8. listopada 2023. @ 14:00 - 17:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Tvornica zvuka radionica
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Tvornica zvuka je trosatna radionica namijenjena djeci i mladima između 13 i 16 godina, a vodi je skladatelj i performer Nenad Sinkauz.

RAD NA GLAZBENOJ IMPROVIZACIJI

Kroz jednodnevnu radionicu u trajanju od 3 sata  polaznici će se upoznati s osnovama kolektivne glazbene improvizacije te primjenom različitih elektroničkih uređaja koji se koriste za modulaciju zvuka. Radionica nije namijenjena isključivo za školovane glazbenike već se na jednaki način obraća i samoukim polaznicima. Sudar glazbenih žanrova i muzičkih afiniteta polaznika je dobrodošao upravo zato jer se radionica fokusira na slobodnu kreaciju, intuitivnu kompoziciju s naglaskom na zvučni eksperiment kao polazišnu točku zajedničkog muziciranja.

O TVORNICI ZVUKA

Radionica je osmišljena prema konceptu Tvornice zvuka koju su 2016. pokrenuli muzikologinja Davorka Begović i glazbenik i skladatelj Nenad Sinkauz, u sklopu programa Muzičkog salona Kulture promjene Studentskog centra Zagreb te ju provodili kroz projekte udruge KONTEJNER.

O VODITELJU

Nenad Sinkauz magistrirao je etnomuzikologiju na filozofskom fakultetuu Padovi. Po zanimanju je skladatelj i performer u raznim glazbenim, plesnim, kazališnim i multidisciplinarnim projektima. Njegov rad je usmjeren prema istraživanju transverzalnih glazbenih formi. Dobitnik je četiri Zlatne arene te nagrade za najbolju glazbu na Danima hrvatskog filma. Surađuje kao skladatelj na brojnim filmskim, kazališnim, plesnim i multimedijalnim projektima.

 

LINK ZA PRIJAVU: bit.ly/RadioniceObrt

Program se odvija u suradnji Obrt studia i Kuće umjetnosti Arsen.

Detalji:

Datum:
8. listopada 2023.
Vrijeme:
14:00 - 17:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top