Glazba

Trio No Lokal

KONCERT JE ODGOĐEN

19/05/2023 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Trio No Lokal

KONCERT JE ODGOĐEN

19/05/2023 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

KONCERT JE ODGOĐEN!

Planirani koncert koji se trebao održati 19. svibnja u Kući umjetnosti Arsen se odgađa.

Trio No Lokal koji čine Ishfaq, Dirty Hairy i Chucky Chrysal, tri strana talentirana i afirmirana glazbenika sa zagrebačkom adresom, nastupit će u Kući umjetnosti Arsen 19. svibnja. Glazbenici i producenti irskog podrijetla koje je povezala ljubav prema ritmovima koji su obilježili šezdesete i sedamdesete godine u Kući Arsen predstavit će svoj zanimljiv repertoar koji uključuje reinterpretaciju klasika, ali i manje poznatih pjesama koje je bend povezao kroz broken-beat, hip hop i drum and basse ritmove uz dodatak improvizacijskog duha kakav mogu donijeti samo svirke uživo!

Ishfaq odnosno Sam Mahoney (klavijature) producent je i multi-instrumentalist koji stvara glazbu još od tinejdžerskih dana. Uživo je svirao u legendarnom klubu Lazy u Frankfurtu, pohađao Red Bull Music Academy u Seattleu i DJ-irao diljem Europe. Surađivao je i s poznatim imenima kao što su Zero T, Freddie Kruger, Dječacima, Janom Kinclom itd. Trenutno živi i radi u Zagrebu.

Chucky Chrysal odnosno Terence Daniel Hayes (bubnjevi) također producent i multi-instrumentalist, inače iz Essexa, nastupa od svoje 16. godine i to često u legendarnom engleskom klubu Pink Toothbrush, mjesto na kojem su stasali Depeche Mode! Ishfaqa je upoznao u Irskoj te su zajedno nastavili raditi na glazbi eksperimentirajući s različitim žanrovima.

Dirty Hairy odnosno Mat Davies (udaraljke) dolazi iz Londona, a glazbenu karijeru počeo je kao DJ u devedesetima. Tijekom 2000-ih postao je priznati hip-hop producent prepoznatljiv po stilu koji ima korijene u hip-hopu, ali uključuje i afro ritmove, latin, funk i jazzy broken beats. Nastupao je diljem Europe, na Novom Zelandu te u Japanu. Trenutno nastupa s Tihomirom Popom Asanovićom u ulozi DJ-a i perkusionista, a surađivao je s Kandžijom, Pendrekom, Magellanom, Zlatanom Čordićem, bendom tetkine Radosti, Edom Maajkom i mnogim drugim poznatim glazbenicima.

Kako uživo zvuče Trio No Lokal doznat ćete u Kući umjetnosti Arsen u petak 19. svibnja od 21 sat!

ULAZNICE

Za Klub prijatelja 4€ (30,14kn) / redovna cijena 6€ (45,21kn)

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online, na blagajni Kuće umjetnosti Arsen i u City Pointu.

Za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava cijena ulaznice iznosi 4 eura, a popust mogu ostvariti uz predočenje iskaznice na fizičkim prodajnim mjestima.

Detalji:

Datum:
19/05/2023
Vrijeme:
21:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top