Glazba

Tibor: Koncertna promocija albuma

Frontmen grupe Silente predstavlja svoj novi solo album Požalit se nekom

24/03/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Tibor: Koncertna promocija albuma

Frontmen grupe Silente predstavlja svoj novi solo album Požalit se nekom

24/03/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Frontmen grupe Silente Tibor Karamehmedović stiže u Kuću umjetnosti Arsen: Predstavit će svoj novi solo album!

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, stiže u Kuću umjetnosti Arsen 24. ožujka! Tibor će pred šibenskom publikom predstaviti svoj novi album Požalit se nekom koji izlazi u petak 3. ožujka!

Požalit se nekom je drugi solo album Karamehmedovića koji će svjetlo dana ugledati nakon tri godine rada na materijalu. Album sadrži osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike, do sada je najavljen pjesmama “Požalit se nekom”, koja je bila uvrštena u Top40 ljestvici najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, kao i “Njene kose crne”, “Zaborav”, “Nesretnik”, “Bonvivani”, te “Ljubav nije pancirka”, a u cijelosti će biti objavljen u petak 3. ožujka za LAA.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Tibor Karamehmedović, producenti su Filip Vidović i superflipp, a prateće video spotove za svaku pjesmu su snimali Filip i Slađana Gržinčić.

Prije solo izdanja Tibor je završio i rad na četvrtom albumu Silentea “IV”, koji je iznjedrio sedam singlova, nagrađivane pjesme su osvojile radijski eter, a album je završio na ljestvicama najboljih godišnjih izdanja i objavljen na vinilu. Dok bend radi na novom albumu, za Tibora se nastavlja aktivan period kada će, uz rad s matičnim bendom, i samostalno predstavljati vlastiti materijal.

Tiborov iskorak prema solo vodama nastupio je uz prvijenac “I na kopnu i na moru”, a s novim studijskim uratkom nastavlja predstavljati svoj samostalni materijal. Priliku za čuti kako novi album zvuči uživo, publika u Šibeniku imat će 24. ožujka u 20 sati u Kući umjetnosti Arsen!

ULAZNICE: 5€ (37,67kn) / redovna cijena 8€ (60,27kn)

Dostupne online u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Ulaznice po cijeni od 8 eura bit će dostupne su online, na blagajni Kuće umjetnosti Arsen i u City Pointu. Za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava cijena ulaznice iznosi 5 eura, a popust mogu ostvariti uz predočenje iskaznice na blagajni Kuće umjetnosti Arsen i u City Pointu na adresi Ulica don Krste Stošića 1.

Detalji:

Datum:
24/03/2023
Vrijeme:
20:00
Događaj Tags:
, , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top