Film

Sve u isto vrijeme

Jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjih Oscara s osvojenih čak 11 nominacija.

1. veljače 2023. @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
Sve u isto vrijeme u Arsenu

Film

Sve u isto vrijeme

Jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjih Oscara s osvojenih čak 11 nominacija.

1. veljače 2023. @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
Sve u isto vrijeme u Arsenu
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Sve u isto vrijeme, Dan Kwan, Daniel Scheinert, SAD, 2022., 140′ (12)

Znanstveno-fantastična komedija Sve u isto vrijeme sa zvijezdom hongkonških akcijskih filmova Michelle Yeoh u glavnoj ulozi (Sutra nikad ne umire, Tigar i zmaj) jedno je od najvećih iznenađenja ovogodišnjih Oscara s osvojenih čak 11 nominacija. Film o ženi koja je prisiljena suočiti se s različitim verzijama sebe u bezbroj paralelnih svemira prometnuo se tako od simpatične akcijske komedije s ezoteričnim elementima u ozbiljnog favorita Oscara, a posebno je pozdravljena nominacija za glavnu žensku ulogu čime je Michelle Yeoh zacementirala svoj status najveće azijske zvijezde holivudskog filma. Pored nje, u filmu je nastupa i dvoje holivudskih veterana: James Hong i Jamie Lee Curtis.

Sve u isto vrijeme drugi je dugometražni film američkog dvojca poznatijeg kao Daniels (Daniel Kwan i Daniel Scheinert), a ova super-herojska satira nedavno je na dodjeli Zlatnih globusa osvojila dvije nagrade i to u kategorijama najbolje glavne glumice u komediji – Michelle Yeoh – i najboljeg sporednog glumca – Ke Huy Quan. Zlatni globus već je desetljećima jako dobar “prognozer” kasnijih osvajača Oscara tako da su i Yeoh i Quan automatski postali izrazitim favoritima za osvajanje tog uglednog priznanja koje se dodjeljuje u nedjelju, 12. ožujka. Pored Zlatnih globusa, ovaj šareni i duhoviti vizualni spektakl dobio je i 10 nominacija za prestižnu britansku nagradu BAFTA.

ULAZNICE

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica za film na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust i za njih cijena iznosi 3 eura (22,6 kn).

 

Detalji:

Datum:
1. veljače 2023.
Vrijeme:
20:30
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top