Film

Sve u isto vrijeme

Jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjih Oscara s osvojenih čak 7 nagrada.

18/03/2023 @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
Sve u isto vrijeme u Arsenu

Film

Sve u isto vrijeme

Jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjih Oscara s osvojenih čak 7 nagrada.

18/03/2023 @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
Sve u isto vrijeme u Arsenu
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Sve u isto vrijeme, r. Dan Kwan, Daniel Scheinert, SAD, 2022., 140′ (12)

Sve u isto vrijeme, znanstveno-fantastična komedija  sa zvijezdom hongkonških akcijskih filmova Michelle Yeoh u glavnoj ulozi (Sutra nikad ne umire, Tigar i zmaj) odnijela je pobjedu u najvažnijim kategorijama na ovogodišnjoj dodjeli Oscara – najbolja glumica, najbolja sporedna glumica, najbolji sporedni glumac, najbolja režija, najbolji film, najbolji originalni scenarij i najbolja montaža.

Film o ženi koja je prisiljena suočiti se s različitim verzijama sebe u bezbroj paralelnih svemira prometnuo se tako od simpatične akcijske komedije s ezoteričnim elementima u ozbiljnog favorita Oscara, a posebno je pozdravljena nominacija za glavnu žensku ulogu čime je Michelle Yeoh zacementirala svoj status najveće azijske zvijezde holivudskog filma. Pored nje, u filmu nastupa i dvoje holivudskih veterana: James Hong i Jamie Lee Curtis. Sve u isto vrijeme drugi je dugometražni film američkog dvojca poznatijeg kao Daniels (Daniel Kwan i Daniel Scheinert), a ova super-herojska satira nedavno je na dodjeli Zlatnih globusa osvojila dvije nagrade i to u kategorijama najbolje glavne glumice, ali i najboljeg sporednog glumca (Ke Huy Quan). 

ULAZNICE: 3€  / 3,50€  

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica za film na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust i za njih cijena iznosi 3 eura.

Ostatak programa Art kina Arsen pogledajte ovdje.

ART KINO ARSEN

Cjelogodišnji program art kina Arsen sastoji se od aktualnih distributerskih naslova iz niše nezavisnog igranog i dokumentarnog filma, recentnog festivalskog programa, izbora iz kinotečnog programa te matineja filmova za djecu, uz dodatak edukativnih programa za odrasle i djecu. Koordinatorica programa je Jelena Svirčić.

Program se dijeli u 4 pravca: redovni i dokumentarni program, kinotečni program Češljaonica i matineje za djecu u sklopu programa Bubamarac.

ČEŠLJAONICA – bitno iz povijesti filma

Temeljni zadatak kinotečnom filmskom programu Češljaonica jest svim zainteresiranim osobama na velikom platnu Kuće umjetnosti Arsen projicirati niz iznimnih i značajnih filmskih ostvarenja odabranih metodom svojevrsnog češljanja kroz povijest svjetske kinematografije.

Odabiratelj i uvodničar pred projekcije je Ante Storić, a filmove gledamo jednom mjesečno.

Detalji:

Datum:
18/03/2023
Vrijeme:
20:30
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top