Film

Slatka Simona

Projekcija uz gostovanje redatelja

17. veljače 2024. @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
Slatka Simona Kuća umjetnosti Arsen

Film

Slatka Simona

Projekcija uz gostovanje redatelja

17. veljače 2024. @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
Slatka Simona Kuća umjetnosti Arsen
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Slatka Simona, r. Igor Mirković, Hrvatska, 2023., 92′

‘Slatka Simona’, triler u režiji Igora Mirkovića, stiže na veliko platno Art kina Arsen. U svom novom ostvarenju redatelj kultnih dokumentaraca Novo, novo vrijeme i Sretno dijete, gledatelje odvodi u obmanjujući svijet cyber-sexa i virtualnih ljubavnih veza koje se odvijaju preko chat poruka.

‘Slatku Simonu’ publici u Šibeniku osobno će predstaviti sam redatelj s kojim će, nakon projekcije filma, razgovarati Ante Storić, šibenski filmaš i odabiratelj programa Češljaonica Art kina Arsen.

Ljudi koji se nikada nisu sreli, koji ne žive u istim državama i ne znaju s kime zapravo komuniciraju, grade odnose pune velikih emocija. Svi skrivaju identitete, svi lažu svima, ali jedni drugima otkrivaju svoje najdublje tajne, potpunim neznancima priznaju što nikome drugom ne bi. Protagonisti Zeleni i Jana rade kao seks-chat animatori u jednoj opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone. No sve će dobiti posve novu dimenziju kada tajanstveni klijent Bobo počne Slatkoj Simoni opsesivno slati poruke i poželjeti stvarnu vezu s fatalnom ljepoticom sa seks-chata.

U filmu koji zaranja u svijet slojevitih emotivnih iskustava kakve niti jedna generacija ranije nije mogla doživjeti glume Toma Medvešek, Tina Keserović, Maja Jurić, Jerko Marčić, Nela Kocsis, Kristijan Ugrina, Paško Vukasović i drugi, a svoju prvu ulogu ovom prilikom odigrala je glazbenica Dunja Ercegović (Bad Daughter, Lovely Quinces) koja je i otpjevala pjesme iz filma prema skladbama članova benda Porto Morto, Roka Crnića i Hrvoja Klemenčića.

ULAZNICE

Za Klub prijatelje 3,5€ / redovna cijena 4€ 

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi  Kluba prijatelja popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

Detalji:

Datum:
17. veljače 2024.
Vrijeme:
20:30
Događaj Tags:
, , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top