Film

Sedmo nebo

Dugometražni debi Jasne Nanut

11. studenoga 2023. @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Film

Sedmo nebo

Dugometražni debi Jasne Nanut

11. studenoga 2023. @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Jasna Nanut, Hrvatska, 2023., 88′ (12)

(Anti)junak dugometražnog debija redateljice koja je festivalsku publiku osvojila već svojim kratkometražnim ostvarenjima o muško-ženskim odnosima, jest Nino Radman – čovjek s previše žena i premalo vremena, ukratko: hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć “stručnjaka” čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak.

U zabavnoj komediji o smiješnoj strani krize srednjih godina, “spretno režiranoj, napisanoj i glumljenoj” (Marko Njegić, Slobodna Dalmacija) glavnu ulogu tumači Krešimir Mikić, u ulozi supruge je Iva Mihalić, a ljubavnicu igra Iva Jerković. Glumački ansambl poduprt je i izvedbama Nikše Butijera, Ive Visković, Marija Petrekovića, Adriana Pezdirca i drugih.

ULAZNICE: Za Klub prijatelje 3€ (22,60 kn) / redovna cijena 3,50€  (26,37 kn)

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi  Kluba prijatelja šibenskih tvrđava popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

Detalji:

Datum:
11. studenoga 2023.
Vrijeme:
18:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top