Glazba

Sara Renar

Sara Renar 2022 Theatre Tour

10/03/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Sara Renar

Sara Renar 2022 Theatre Tour

10/03/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Svestrana umjetnica i nagrađivana zagrebačka kantautorica Sara Renar u Kuću umjetnosti Arsen stiže uoči godišnjice objave svog posljednjeg albuma „Šuti i pjevaj“ kojeg je koncertno promovirala upravo u Šibeniku.

Koncert je dio Sara Renar 2022 Theatre Tour u sklopu koje će (među ostalim) nastupiti i  u Kazalištu Marina Držića (Dubrovnik) i Hvarskom kazalištu.

ŠUTI I PJEVAJ

Album (simbolično izdan na Dan žena, ujedno i Sarin rođendan) je kritika ubrzo proglasila njenim najboljim i najzrelijim dosadašnjim izdanjem, hrabrim i progresivnim ostvarenjem te njenim najoptimističnijim, ali i najmračnijim albumom do sada. Kroz devet pjesama ispreplele su se teme poput položaja žena u društvu, religije, umjetnosti, ali i ljubavnih i prijateljskih odnosa, a sve u prepoznatljivom spoju elektroničke glazbe i Sarinog kantautorskog izričaja.

Ovo svakako nije album koji se želi pod svaku cijenu svidjeti, često progovara vrlo eksplicitno i ne podilazi slušatelju. Međutim, ovo je ujedno album gdje se možda najviše i najranjivije otvaram do sada. Od prvog singla do danas naši su životi doživjeli tektonske pomake i htjela sam napraviti album koji i zvučno i lirički obuhvaća to ludilo, strah i nadu.

– Sara Renar

Unatoč krizi u glazbenom sektoru, Renar je u posljednjih pet godina zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije nastupivši na svim važnijim regionalnim festivalima i koncertnim prostorima. Na red je došla i šibenska Kuća umjetnosti Arsen.

Turneja je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije, a podupire je i Pozitivan ritam.

 

ULAZNICE: 60 kn

Dostupne od 22.2., online i na blagajni Arsena.

Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznica je 40 kuna.

Uz ulaznicu je potrebna i COVID potvrda – detalji na na linku.

Detalji:

Datum:
10/03/2022
Vrijeme:
20:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top