Film

Rez!

Rez!, novo ostvarenje francuskog redatelja Michela Hazanaviciusa.

28/01/2023 @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Film

Rez!

Rez!, novo ostvarenje francuskog redatelja Michela Hazanaviciusa.

28/01/2023 @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

__________________________________________________________________________________

ULAZNICE: Za Klub prijatelja 3 (22,60kn)/ redovna cijena 3,50€ (26,37kn)

___________________________________________________________________________________

Rez!

r. Michel Hazanavicius, Francuska, 2022., 112′ (15)

Rez!, novo ostvarenje francuskog redatelja Michela Hazanaviciusa, čiji je film Umjetnik trijumfirao na dodjeli Oscara 2012. godine, prikazujemo u Kući umjetnosti Arsen 28. siječnja. 

Rez! je jedno od najinovativnijih, najveselijih i najhumorističnijih ljubavnih pisama filmu i filmskom stvaralaštvu. Radnja filma zamišljenog kao remake kultne zombi komedije One Cut of the Dead (2017.) japanskog redatelja Shin’ichirōa Uede smještena je u napuštenu zgradu gdje se upravo snima niskobudžetni horor film sa zombijima. Međutim, cijela je stvar praktički pred raspadom: redatelj ne prestaje zlostavljati glumce i filmsku ekipu svojim odvratnim ponašanjem, a uskoro im otkriva vlastiti plan ubrizgavanja nove doze energije i uzbuđenja u projekt, i to otključavanjem prastarog zombi prokletstva. U suludom kadru u kojem počinju letjeti dijelovi i izlučevine ljudskog tijela, glumci će se uskoro pronaći u borbi s pravim zombijima (a i redateljem) prije nego što njihov film dođe do šokantnog završetka i odjavne špice… No hoće li i tada cjelokupna priča biti ispričana?

Glumačku postavu čine Romain Duris (tumači redatelja Rémija), Bérénice Bejo (šminkerica na setu i bivša glumica), Finnegan Oldfield (problematični glavni glumac Raphael) i Matilda Lutz (glavna glumica Ava).

ULAZNICE

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica za film na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust i za njih cijena iznosi 3 eura (22,6 kn).

Detalji:

Datum:
28/01/2023
Vrijeme:
18:00
Događaj Tags:
, , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top