Film

Punim plućima

Uz gostovanje redatelja Radislava Jovanova Gonza i ekipe filma

15/03/2023 @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
punim plućima film

Film

Punim plućima

Uz gostovanje redatelja Radislava Jovanova Gonza i ekipe filma

15/03/2023 @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
punim plućima film
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Punim plućima, r. Radoslav Jovanov Gonzo, Hrvatska, 2022., 92′ (15)

Seriju projekcija domaćih filmova nastavljamo šibenskom premijerom filma Punim plućima, još jednog debitantskog ostvarenja, ovog puta iz ruku najpoznatijeg domaćeg redatelja glazbenih spotova i dobitnika čak deset Porina – Radislava Jovanova Gonza. Redatelj i ekipa iz filma gostovat će na projekciji te s publikom podijeliti dojmove o filmu.

Staro društvo okuplja se prvi put nakon deset godina nakon iznenadne smrti jednog prijatelja. Unatoč međusobnim zamjeranjima i tajnama iz prošlosti, noć karmina postat će noć zabave i sjećanja na neka bolja vremena. U glavnim ulogama pojavljaju se Judita Franković, Aleksandra Naumov, Rakan Rushaidat, Krešimir Mikić i Hrvoje Barišić, a glazbu za film radio je Coco Mosquito (Jinx).

ULAZNICE: 3€ / 3,50€  

Dostupne online u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust.

Ostatak programa Art kina Arsen pogledajte ovdje.

ART KINO ARSEN

Cjelogodišnji program art kina Arsen sastoji se od aktualnih distributerskih naslova iz niše nezavisnog igranog i dokumentarnog filma, recentnog festivalskog programa, izbora iz kinotečnog programa te matineja filmova za djecu, uz dodatak edukativnih programa za odrasle i djecu. Koordinatorica programa je Jelena Svirčić.

Program se dijeli u 4 pravca: redovni i dokumentarni program, kinotečni program Češljaonica i matineje za djecu u sklopu programa Bubamarac.

Detalji:

Datum:
15/03/2023
Vrijeme:
20:30
Događaj Tags:
, ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top