Film

Punim plućima

Debitantsko ostvarenje najpoznatijeg domaćeg redatelja glazbenih spotova Radislava Jovanova Gonza.

01/04/2023 @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
punim plućima film

Film

Punim plućima

Debitantsko ostvarenje najpoznatijeg domaćeg redatelja glazbenih spotova Radislava Jovanova Gonza.

01/04/2023 @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
punim plućima film
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Punim plućima, r. Radoslav Jovanov Gonzo, Hrvatska, 2022., 92′ (15)

Punim plućima još je jedno u nizu domaćih debitantskih ostvarenja. Režiju potpisuje najpoznatiji domaći redatelj glazbenih spotova i dobitnik čak deset Porina – Radislav Jovanov Gonzo.

U svom prvijencu Gonzo donosi priču o starom društvu koje se silom prilika okuplja prvi put u deset godina nakon iznenadne smrti jednog prijatelja. Unatoč međusobnim zamjeranjima i tajnama iz prošlosti, noć karmina postat će noć zabave i sjećanja na neka bolja vremena.

Tijekom svog gostovanja na premijernoj projekciji filma u Art kinu Arsen, Gonzo nam je otkrio da je scenarij za film pisao na Zlarinu i da je većina likova temeljena na osobama iz njegova privatnog života.

U glavnim ulogama pojavljaju se Judita Franković, Aleksandra Naumov, Rakan Rushaidat, Krešimir Mikić i Hrvoje Barišić, a glazbu za film radio je Coco Mosquito (Jinx). Na prošlogodišnjem Pulskom filmskom festivalu film je osvojio dvije Zlatne arene – za oblikovanje zvuka i fotografiju. Dobitnik je i nagrade Silver Sparrow za najbolji međunarodni dugometražni igrani film na festivalu Diorama u Indiji. Glumac Hrvoje Barišić za ulogu Miše osvojio je nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu na Filmskom festivalu glumca u Vinkovcima.

ULAZNICE: Za Klub prijatelje 3€ (22,60 kn) / redovna cijena 3,50€  (26,37 kn)

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

ART KINO ARSEN

Cjelogodišnji program art kina Arsen sastoji se od aktualnih distributerskih naslova iz niše nezavisnog igranog i dokumentarnog filma, recentnog festivalskog programa, izbora iz kinotečnog programa te matineja filmova za djecu, uz dodatak edukativnih programa za odrasle i djecu. Koordinatorica programa je Jelena Svirčić.

Program se dijeli u 4 pravca: redovni i dokumentarni program, kinotečni program Češljaonica i matineje za djecu u sklopu programa Bubamarac.

Detalji:

Datum:
01/04/2023
Vrijeme:
18:00
Događaj Tags:
, ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top