Film

Projekcija filma “Ante Mrvica”

Film o "dobrom duhu Jadrolinije"

07/02/2022 @ 19:00 - 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Film

Projekcija filma “Ante Mrvica”

Film o "dobrom duhu Jadrolinije"

07/02/2022 @ 19:00 - 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Ante Mrvica, široj javnosti poznat kao “dobri duh Jadrolinije” i legenda splitske trajektne luke preminuo je 7. veljače 2021., a točno godinu dana nakon u Kući umjetnosti Arsen biti će prikazan dokumentarni film o njegovom životu.

Nastao pod redateljskom palicom autora Ivana Marjanovića film donosi dosad neobjavljene priče, tajne iz djetinjstva te svjedočanstva njemu najbližih ljudi, a prikazan je i do sada neobjavljen arhivski materijal.

Mrvica je široj javnosti poznat s malih ekrana, s kojih je dug niz godina javljao novosti o stanju plovidbe na području Splita i Dubrovnika, gdje je radio kao koordinator Jadrolinije. Za svoje medijske istupe je 2018. godine proglašen i komunikatorom godine po izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Pomorac, sveučilišni profesor, doktor znanosti, dugogodišnji koordinator u Jadroliniji i zakleti šibenski bodul – sve je to bio Ante Mrvica – a ovim filmom se odaje počast “čovjeku posebnog kova, duši od čovjeka, koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim”, kako ga naziva autor filma.

 

Ulaz na projekciju moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde do popunjenja kapaciteta, a sve dodatne informacije dostupne su na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Scenarist i redatelj: Ivan Marjanović

Producentica: Urška Marjanović

Kolorist: Sandi Horvat

Fotograf: Veljko Martinović

Snimatelj i montažer: Ivan Marjanović

Obrada zvuka: Lovro Prkačin

Detalji:

Datum:
07/02/2022
Vrijeme:
19:00 - 20:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top