Konferencija

Okrugli stol: Šibenske glazbe(ne) mora biti

Ulaz slobodan!

26. ožujka 2024. @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Konferencija

Okrugli stol: Šibenske glazbe(ne) mora biti

Ulaz slobodan!

26. ožujka 2024. @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.
U utorak, 26. ožujka 2024. s početkom u 18 sati u Kući umjetnosti Arsen održat će se okrugli stol pod nazivom ŠIBENSKE GLAZBE(NE) MORA BITI.
Na panelu će predstavnici Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu prezentirati studiju koju je Glazbena škola Ivana Lukačića, uz izdašnu financijsku potporu svog osnivača, Šibensko-kninske županije, naručila od AFZ u cilju iznalaženja optimalne lokacije za izgradnju nove zgrade glazbene škole i njoj pripadajuće koncertne dvorane.
Ulaz je slobodan za sve zainteresirane!

O ŠIBENSKOJ GLAZBENOJ ŠKOLI

Glazbena škola Ivana Lukačića bez prekida postoji od 1935. godine, kada je ustrojena kao privatna škola. Pedesetih i šezdesetih godina, a dijelom i sedamdesetih godina je samo osnovna škola, a od 1977. postaje srednja škola. Glazbena škola Ivana Lukačića je srednja umjetnička škola u kojoj je organizirana nastava predškolskog i osnovnog glazbenog obrazovanja, te srednjeg – šestogodišnjeg (priprema i srednja škola) i četverogodišnjega (srednja škola) programa obrazovanja različitih profila glazbene umjetnosti (klavir, violina, viola, violončelo, gitara, flauta,oboa, klarinet, saksofon, truba, trombon, pjevanje, glazbena teorija).

 

Detalji:

Datum:
26. ožujka 2024.
Vrijeme:
18:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top