Djeca i mladi Film

Noina arka

Animirana glazbena avantura priče o Noinoj arci

14. travnja 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Film

Noina arka

Animirana glazbena avantura priče o Noinoj arci

14. travnja 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Noina arka, r. Alois Di Leo, Sergio Machado, René Veilleux, Brazil, Indija, 2024., animirani, sinkr.

 

Animirana glazbena avantura u pokretne slike pretače jednu od iskonskih, svima dobro poznatih priča – ali na posve svjež način i iz neke nove vizure. U suvremenoj inačici drevnog narativa pratimo avanture Vinija i Tomija, dvojice miševa s iznimnim glazbenim talentom. Igrom slučaja, oni doznaju da se sprema svemirski potop i da će Noa svojom arkom pokušati spasiti životinje. No arka će, nažalost, moći prihvatiti samo jedan par svake vrste. Suočeni s nesigurnom sudbinom koja u pitanje dovodi njihov opstanak i njihovo prijateljstvo, Vini i Tomi upliću se u čitav niz neobičnih avantura – koji uključuje i ukrcaj na tajnu “minijaturnu arku” kojom upravlja žohar Alfonzo, ali i otpor tiranstvu hirovitog lava Baruka.

Kako bi vratili mir i pravdu na arku, Tom i Vini borit će se protiv autoriteta, pohlepe i neravnopravnosti jedinim oružjem koje imaju: glazbom.

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
14. travnja 2024.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top