Glazba

Nina Kraljić

Predstavljanje novog projekta vlasnice jednog od najljepših vokala ovih prostora

16/05/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Nina Kraljić

Predstavljanje novog projekta vlasnice jednog od najljepših vokala ovih prostora

16/05/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Dođite da zajedno uživamo u ljepoti glazbe, jer je opuštanje i povratak glazbi baš ono što nam svima treba.

 

ALKONOST OF BALKAN

Otkako je svoj talent predstavila u popularnom showu “The Voice” Nina Kraljić ne prestaje oduševljavati svojim posebnim glazbenim izričajem, a u Kući umjetnosti Arsen predstavit će svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime – Alkonost of Balkan. Riječ je o presjeku etno i filmske glazbe s pjesmama koje označavaju novi početak Nininog stvaranja i stilskog usmjerenja prema etno i ambijentalnoj glazbi, s ciljem njegovanja kulturnu baštinu Hrvatske i regije.

IZNENAĐENJA ZA PUBLIKU

Publiku u Šibeniku Nina će podsjetiti i na svoje poznate hitove te okupljenima prirediti i neka zanimljiva iznenađenja! Moćan vokal i autentična interpretacija publiku će povesti na mistično glazbeno putovanje – prisjetit ćemo se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz “The Voicea”, prvim singlom “Zaljuljali smo svijet” pa sve do njenih novijih pjesama i posebnih cover obrada po kojima je Nina poznata.

ULAZNICE: 60 kn

Dostupne online i na blagajni Arsena.

Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznice je 40 kn.

 

Koncert je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Detalji:

Datum:
16/05/2022
Vrijeme:
21:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top