Glazba

Meri Jaman, Anita Valo & Jelena Radan

Božićni koncert "When Christmas Comes"

22/12/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Meri Jaman, Anita Valo & Jelena Radan

Božićni koncert "When Christmas Comes"

22/12/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

ULAZNICE: za Klub prijatelja 90 kn (11,95€) / redovna cijena 110 kn (14,60€) 


Pjevačica koju smo u Arsenu već ugostili – Jelena Radan i Meritasice Meri Jaman i Anita Valo održat će zajednički božićni koncert When Tomorrow Comes. Na repertoaru glazbenica koje šibenska publika već poznaje i voli s Tvrđave sv. Mihovila i Adventure, su skladbe koje ih nadahnjuju. Zapravo je to koncert u kojem se spajaju dobro poznate melodije i ritmovi s njihovim osebujnim interpretacijama.

Pomno odabrane skladbe, koje na neki način suptilno prisvajaju upravo u Božićnom koncertu When Christmas Comes, postaju svečanije i posebno odzvanjaju predbožićnim raspoloženjem i iznimnom atmosferom njihovih različitih osobnosti.

„Nama se svira, nama se druži, nama se dijeli pozornica i auditorij s dušama koje uživaju u glazbi, tišini, pjesmama koje ostaju u nama, a nisu potrošene. Nama se daruje naša ljubav prema glazbi i strast, i rado primamo poklone u ovo predbožićno doba, zato hvala na prilici da sviramo u Kući umjetnosti Arsen” – poručuju Jelena Radan, Meri Jaman i Anita Valo pred šibenski koncert.

Jedva čekaju, dodaju, izvesti pjesme koje odišu idejom dobrote, prijateljstva, utjehe, ljepote, među kojima su i neke njihove autorske skladbe. Neke od pjesama koje daju božićni ugođaj koncertu su i Hallelujah, Miracle of Love, Happy Xmas, It’s Christmas… U doba kad u svojim očekivanjima istinski prizivamo dobrotu i duh božićnih blagdana, barem glazba ima tu moć oplemeniti nas i uputiti u ljepše sutra.

Uz vrsne glazbenike za električnim pianom, bas gitarom i bubnjem, te akustičnom gitarom, kao i kroz spoj njihovih vokala i osobnosti, stvara se intiman i uzbudljiv ugođaj, koji se isprepliće u otvorenoj i neposrednoj komunikaciji s publikom.

 

ULAZNICE: 90 kn (11,95€) / 110 kn (14,60€) 

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust, dok korisnici Mastercard® kartica ostvaruju popuste pri online kupnji.

Detalji:

Datum:
22/12/2022
Vrijeme:
20:00
Događaj Tags:
, , , , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top