Glazba

Mary May

& bend ponovno u Šibeniku

11/02/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Mary May

& bend ponovno u Šibeniku

11/02/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

„Neobjašnjiva sila“, „samootkrivena, samoizgrađena, samozatajna kantautorica čiji snažni glas probija barijere“, „najljepša…kantautorska debitantska priča koje je došla nenajavljeno niotkud i opila nam čula“ samo su kap u moru pozitivnih kritika i recenzija koje su popratile objavu albuma prvijenca Things You Can’t Put Your Finger On, nastalog u suradnji s producentom Mark Mrakovčićem i nominiranog za nagradu Porin 2018.

Otada je Mary u pratnji benda koji čine Luka Čapeta (gitara), Marin Živković (saksofon), Borko Rupena (bubnjevi) i Jakša Perković (bas) nastupala na koncertima i festivalima diljem Hrvatske te odradila mini europsku turneju. 2020-tu su obožavateljima uljepšali live verzijom albuma prvijenca, a nedavno su izdali i dvostruku live ploču, dok trenutno snimaju novi materijal za drugi studijski album.

Sastav djeluje kao kvintet koji voli pjevati i svirati u vodama americane, folka i bluesa. Međutim, kad je riječ o Mary, jasno je da se radi o jednoj od najznačajnijih kantautorica na domaćoj nezavisnoj sceni, u što smo se uvjerili ljetos na drugom izdanju festivala Let’s Rock na Tvrđavi sv. Mihovila.

Na radost svih obožavatelja, Mary se vraća Šibeniku, (tu) u Kuću umjetnosti Arsen.

 

ULAZNICA: 60 kn

FIZIČKO PRODAJNO MJESTO: blagajna Arsena

Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznica je 40 kuna.

Uz ulaznicu je potrebna i COVID potvrda – detalji na na linku.

Detalji:

Datum:
11/02/2022
Vrijeme:
20:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top