Djeca i mladi Glazba Konferencija

Kulturaljka – Gdje su nestali glazbeni žanrovi

Panel rasprava - ULAZ SLOBODAN

25/11/2022 @ 19:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Glazba Konferencija

Kulturaljka – Gdje su nestali glazbeni žanrovi

Panel rasprava - ULAZ SLOBODAN

25/11/2022 @ 19:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Drugi dio ovogodišnje manifestacije Kulturaljka u organizaciji Udruge PARK u Arsena donosi panel raspravu naziva Gdje su nestali glazbeni žanrovi (ili od Cece do Thompsona). Panelisti će razgovarati na teme glazbe, trendova, bendova, načina konzumacije glazbe, društvenih mreža i mladih, a ulaz je slobodan svima.

“Vjerujemo da je ova tema zanimljiva mladima, posebice srednjoškolcima i studentima, stoga ih  pozivamo da se priključe raspravi. Ipak su mladi oni koji nose budućnosti glazbe, bilo kao aktivni slušatelji, glazbenici, budući organizatori ili promotori” kazao je Igor Bergam ispred PARK-a.

Na tribini će sudjelovati Marko Podrug, glazbeni novinar i urednik portala ŠibenikIN, Ante Stošić, profesor gitare u Glazbenoj školi Šibenik, Marta Stupin iz digitalnog odjela izdavačke kuće Menart, Tara Šolić, učenica 4. razreda Turističke škole,  Karla Komlen, učenica 3. razreda Gimnazije te Filip Novaković, učenik 3. razreda Ekonomske škole. Tara Šolić ujedno je zadužena i za glazbeni intermezzo.

Organizator je šibenska PARK organizacija u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik.

Detalji:

Datum:
25/11/2022
Vrijeme:
19:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top