Djeca i mladi Kazalište

Klaunovske ludorije

Predstava za djecu, uzrast: 3 - 10 godina

14. listopada 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Klaunovske ludorije Bubamarac Arsen

Djeca i mladi Kazalište

Klaunovske ludorije

Predstava za djecu, uzrast: 3 - 10 godina

14. listopada 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Klaunovske ludorije Bubamarac Arsen
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Klaunovske ludorije na Arsenovog Bubamarca donosi klaunovski žanr jako zahvalan kad su zabava i smijeh u pitanju. Naime, u ovoj predstavi se u središtu radnje nalaze dva klauna, veliki i mali koji iščekujući predstavu zapravo postaju svjesni da su oni ta ista predstava. Kao i svaki klaunovski komad i ovaj je prepun komičnog potencijala, gega, mime i akrobatskih momenata koji osiguravaju to da je radnja konstantno na vrhuncu.

„Uz urnebesan smijeh, opuštenost i zabavu naša predstava nudi svakom djetetu mogućnost da se poistovjeti s našim šašavim klaunovima i zajedno s njima kreira neki poseban svijet u kojem su stalno praznici i u kojem nema svađe, nasilja i sličnih odraslih gluposti“, poručuju klaunovi.

Predstava je namijenjena za djecu uzrasta nižih razreda osnovne škole i vrtića. Uz djecu mogu je gledati i roditelji te predstava ima i edukativni karakter zajedničkog povezivanja djece i njihovih roditelja, baka i djedova.

U predstavi Kazališne skupine Ritam igre Split koja je producirana krajem 2022. godine na tekst Jolande Tudor igraju profesionalni glumci Anja Ostojić i Davor Pavić. Predstavu je režirao i dramaturški obradio magistar glume Ivan Baranović, a oblikovanje svjetla i tona obavili su Damir i Miho Dolina.

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,60 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Ostatak programa Art kina Arsen pogledajte ovdje.

Bubamarac, Arsenov program za djecu i mlade na rasporedu je vikendom od 11 sati, a na rasporedu su predstave, dječji filmovi i ostali programi uz puno smijeha i dobre zabave.

Detalji:

Datum:
14. listopada 2023.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top