Djeca i mladi Kazalište

Kako rastu Djeca?

Predstava za djecu u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Split i Teatra Poco Loco

04/06/2022 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Kazalište

Kako rastu Djeca?

Predstava za djecu u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Split i Teatra Poco Loco

04/06/2022 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Predstava “Kako rastu djeca?” umjesto “Stonoge Goga”

 

Umjesto planirane predstave “Stonoga Goga” koja je trebala biti izvedena u Kući Umjetnosti Arsen u subotu 4. lipnja u 11 sati, u istom terminu na programu je predstava “Kako rastu djeca?” Gradskog kazališta lutaka Split.

Predstavu, naslovljenu “Kako rastu djeca?” po jednoj od Vitezovih pjesama režirao je glumac i student režije Bojan Brajčić– ujedno i autor glazbe- tekst i dramaturgiju potpisuje njegov kolega Belmondo Miliša, a nastupa Franjo Đaković u kompleksoj ulozi koja uključuje naraciju, igru, ples sa svilom, pjesmu i sviranje.

Belmondo Miliša poigrao se pjesnikovim prezimenom koje označava titulu i dječački san o viteškom avanturističkom životu.

Glavni junak predstave je dječak Grigor koji želi postati vitez. Pažljivim izborom pjesama prikazane su razvojne faze djeteta od dojenačke dobi sve do odrastanja. Svaka od pjesama tako ilustrira jedan korak ka odrastanju, a između tih poetskih ilustracija pratimo nevolje i uspjehe jednog dječaka na putu prema cilju.

Redatelj: Bojan Brajčić / Igra: Franjo Đaković / Stihovi: Grigor Vitez / Tekst i dramaturgija: Belmondo Miliša / Scenografija, kostim i ilustracije: Tina Vukasović / Glazba: Bojan Brajčić / Oblikovanje svjetla: Lucijan Roki

Ulaznice kupljene za predstavu “Stonoga Goga” vrijede i za predstavu “Kako rastu djeca?”

Ulaznica: 15kn

Detalji:

Datum:
04/06/2022
Vrijeme:
11:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top