Glazba

Kaki King

Promocija albuma Modern Yesterdays

19 studenoga 2021 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Kaki King

Promocija albuma Modern Yesterdays

19 studenoga 2021 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja

Američka glazbenica i skladateljica te prva žena na Rolling Stone listi “bogova gitare” u studenom stiže u Šibenik. Smatraju je jednom od najzanimljivijih gitaristica i kompozitorica u zadnjih nekoliko dekada zahvaljujući fascinantnoj tehnici sviranja gitare koju često koristi i kao perkusije. Virtuoznost i eksperimentalni zvuk za uho je zapeo svjetski poznatim bendovima i glazbenicima s kojima je dijelila pozornicu – Foo Fighters, Marianne Faithful, David Byrne, Robert Randolph, Keb Mo, Soulive, Mike Gordon i Charlie Hunter samo su neki od njih.

Veliki Dave Grohl je jednom prilikom izjavio da „postoje gitaristi koji su odlični i postoje gitaristi koji su zaista jebeno odlični, a onda nakon njih dolazi Kaki King“.

2015. godine odradila je svjetsku turneju s multimedijalnim performansom The Neck is a Bridge to the Body, prijelomnim trenutkom u njenoj karijeri koji ju je približio eksperimentalnom teatru. Nastavak tog smjera je i novi album Modern Yesterdays koji je objavila krajem prošle godine. Nakon Amsterdama, Pariza i Londona album će promovirati i u Šibeniku!

 

ULAZNICE

130 kn/150 kn od 15.11.2021.

FIZIČKA PRODAJNA MJESTA:

  • City Point
  • blagajna Arsena (od 1. listopada, u radnom vremenu od 9 do 21 sat)

Na fizičkim prodajnim mjestima članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijene ulaznica su 110/130 kuna.

Uz ulaznicu je potrebna i COVID potvrda – detalji na na linku.

 

Detalji:

Datum:
19 studenoga 2021
Vrijeme:
20:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 497 5547
Go to Top