Djeca i mladi Kazalište

Kad si zaljubljen…

Predstava za djecu

18. veljače 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Kazalište

Kad si zaljubljen…

Predstava za djecu

18. veljače 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Kazališna udruga Virko

Nova Virkova predstava ‘Kad si zaljubljen’ je nastala prema motivima francuskih avangardnih pisaca 20. st., kao što su Beckett, Ionesco, Picard, Duras i posebno Gripari… Prevedena na dječji jezik, koji je naravno razumljiv samo djeci, ova nas priča vodi u svijet zaljubljenosti te nas na humorističan način naprosto tjera da se upitamo što je to stvarno zaljubljenost.

Može li bilo tko biti zaljubljen u bilo koga? Je li to neka, od nekog zadana datost i norma, ili je to jedna od onih ”stalno nestalnih” sloboda duha i srca koju nam nitko ne može oduzeti? A što ako se jedan običan lutak zaljubi u vražićku? Čut ćemo i vidjeti što o tome kažu djeca kazališta Virko…

ULAZNICE:15 kn (1,99€)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. 

______________________________________________________________________________________________

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

 

Detalji:

Datum:
18. veljače 2023.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top