Djeca i mladi Film

Bubamarac: Inspektor Brk i zagonetni slučaj

Filmska avantura smještena u jedinstveni svijet kukaca

19. studenoga 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Inspektor Brk Bubamarac Kuća umjetnosti Arsen

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Inspektor Brk i zagonetni slučaj

Filmska avantura smještena u jedinstveni svijet kukaca

19. studenoga 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Inspektor Brk Bubamarac Kuća umjetnosti Arsen
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Inspektor Brk i zagonetni slučaj, Julio Soto Gúrpide, Španjolska, 2022., 88′, animirani

Smještena u jedinstveni svijet kukaca u kojem su pauci policajci, ova filmska avantura uz originalnu animaciju i neograničeni humor donosi punokrvnu misteriju i klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Na tragu tipičnog film noira, radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce. Međutim, nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu crnu udovicu Arabellu – udovicom. Inspektor Brk, iskusan profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
19. studenoga 2023.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top