Glazba

Hoodooleen

Korčulanin Robert James Hudulin, umjetničkog imena Hoodooleen, predstavlja novi album Live and Alone

24/11/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Hoodooleen

Korčulanin Robert James Hudulin, umjetničkog imena Hoodooleen, predstavlja novi album Live and Alone

24/11/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Korčulanin Robert James Hudulin, umjetničkog imena Hoodooleen, predstavit će svoj novi album Live and Alone u Kući umjetnosti Arsen 24. studenoga u 20 sati.

Hoodooleen je kantautor koji svakim svojim radom iznova glazbeno i emotivno oduševljava publiku,  a njegove autentične i snažne interpretacije uspoređuju s veoma raznorodnim izvođačima – od Nicka Cavea preko Eltona Johna do Olivera i Cohena.

Iako je rođen u Australiji, a odrastao na Korčuli, u Sisku je pronašao svoju ljubav, dok u Petrinji trenutno radi kao nastavnik glazbene kulture.

Album Live and Alone snimio je u Rafinerijskom domu u Sisku, jedinoj preživjeloj dvorani u Sisku nakon potresa gdje je smještena i glazbena škola. Na tom mjestu RJ Hoodooleen snimio je materijal dug sat i dvadeset minuta koji je najavio s nekoliko singlova, „Sometimes“, „Pretentious Blues“, „I Found“ i „Maybe“. Sve pjesme skladao je i napisao Hoodooleen, a miks i master potpisuje stalni suradnik Filip Vidović iz Matterhorn Musica.

Album „Live and Alone“ objavljen je na njegovom YouTube kanalu, a kako zvuči uživo provjerite u petak 24. studenoga u Kući umjetnosti Arsen.

ULAZNICE: 4€ (30kn) / redovna cijena 6€ (45kn)

Ulaznice po cijeni od 6 eura dostupne su online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.  Za članove Kluba prijatelja cijena ulaznice iznosi 4 eura, a popust mogu ostvariti uz predočenje iskaznice na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Detalji:

Datum:
24/11/2023
Vrijeme:
20:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top