Djeca i mladi Kazalište

Stonoga Goga

PREDSTAVA JE ODGOĐENA

16. travnja 2022. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Kazalište

Stonoga Goga

PREDSTAVA JE ODGOĐENA

16. travnja 2022. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

[OBAVIJEST O ODGODI PREDSTAVE!]

Predstava za djecu “Stonoga Goga” u produkciji Gradskog kazališta lutaka Split i Teatra Poco Loco, nažalost je odgođena.

O novom datumu održavanja predstave izvijestit ćemo čim on bude poznat – kupljene ulaznice ostaju važeće za novi datum održavanja predstave.

Hvala na razumijevanju!

 

Predstava za djecu u produkciji Gradskog kazališta lutaka Split i Teatra Poco Loco, namijenjena djeci od 3 godine.

Stonoga Goga velika je ljubiteljica mode i poklonica cipela koje su čitav njezin svijet, a to pokazuje šepureći se redovito u novim japankama, čizmama, štiklama i šlapama, no nagli susret s jednom gladnom pticom, iz kojeg jedva izvlači živu glavu, doslovno je izbacuje iz cipela. Nezadovoljna novim, bosonogim životom, Goga kreće u očajničku potragu za onim što smatra jedinim blagom, a pridružuje joj se jedan puž koji i bez cipela i bez nogu živi sasvim bezbrižno i lako. Njihov je put dovoljno dugačak da se Goga, lišena vlastitih cipela, stavi u tuđe i shvati da je zaista slobodan samo onaj tko je neopterećen materijalnim – siromašniji za pokoji modni dodatak, no bogatiji za brojne prijatelje.

Predstava Stonoga Goga nastala je prema tekstu Andrijane Grgičević, nagrađenom na Natječaju za najbolji dramski tekst za lutkarsko kazalište i kazalište za djecu Mali Marulić, 2016.

 

Ulaznica: 15kn

Detalji:

Datum:
16. travnja 2022.
Vrijeme:
11:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 65 34
Go to Top