Radionica

Glumac ima vremena za Arsena

Edukativni i interdisciplinarni projekt Jelene Graovac Lučev i Leona Lučeva

21/12/2021 @ 17:00 - 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Radionica glumac ima vremena

Radionica

Glumac ima vremena za Arsena

Edukativni i interdisciplinarni projekt Jelene Graovac Lučev i Leona Lučeva

21/12/2021 @ 17:00 - 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Radionica glumac ima vremena
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Zbog odgode početka projekta, 21. i 28. prosinca bit će održane uvodne radionice za sudionike i sve zainteresirane – ulaz slobodan, kapacitet ograničen.

 

Glumac ima vremena za Arsena naziv je kontinuiranog edukativnog i interdisciplinarnog projekta kojeg potpisuju hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Leon Lučev i glumica Jelena Graovac Lučev.

Kroz radionice u trajanju od 4 mjeseca polaznici će se educirati i upoznavati sa dubljim razumijevanjem dramskog djela, književnog predloška ili proznog teksta, njegovom interpretacijom, te u posljednjoj fazi predstavljanjem i prezentacijom kao finalnim korakom ka scenskom djelovanju, a to je susret s publikom, odnosno susret s konačnim, četvrtim živim zidom scene.

Osim prodiranja u odabrano književno djelo, polaznici radionica će se susresti s tehnikama prodiranja u sebe, introspekcijom kojom se istražuju unutarnji motivi i emocije, nastavno na iskustva koje su voditelji radionica stekli kao profesionalni glumci. Glavni cilj projekta jest uspostava drugačijeg pristupa u interpretaciji i uspostavi razumijevanja nekoga umjetničkoga djela, čime se, u neformalnoj atmosferi, stvara angažirana publika.

 

DETALJI

Program projekta se sastoji od 4 modula koji se izvode tijekom 4 mjeseca.

Za prva dva modula (mjeseca) mogu se prijaviti svi zainteresirani (stariji od 18 godina), dok se 3. i 4. modul nastavljaju s već upisanim polaznicima koji će mjesečne kotizacije moći uplatiti isključivo na fizičkim prodajnim mjestima.

Svi sudionici pri kupnji dobivaju ulaznicu kao potvrdu o prijavi/kupnji koju je na prvoj radionici potrebno zamijeniti za akreditaciju kojom im se omogućuje ulaz na ostale radionice iz odabranih modula.

POČETAK RADIONICA: utorak, 21.12.2021.

VRIJEME ODRŽAVANJA: utorkom, od 17 do 21 sat

 

 

KOTIZACIJE

Od 24.11. dostupne su kotizacije za prvi modul (1/4) i za cijelu edukaciju (4/4 modula). Početkom prosinca bit će dostupne kotizacije za drugi modul i ostatak programa.

  • Cijena jednog modula: 300 kn 
  • Cijena za sva 4 modula: 960 kuna

 

Za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava (isključivo na fizičkim prodajnim mjestima)

  • Cijena jednog modula: 250 kn
  • Cijena za sva 4 modula: 800 kuna

 

FIZIČKO PRODAJNO MJESTO: blagajna Arsena

 

Detalji:

Datum:
21/12/2021
Vrijeme:
17:00 - 21:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top