Djeca i mladi Kazalište

Girice

Predstava za djecu 4+

01/04/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Kazalište

Girice

Predstava za djecu 4+

01/04/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Girice je naziv nove Virkove predstave!  Protagonisti priče Girice nas vode na ljetovanje u jedno maleno mjesto na imaginarni otok koji su nazvali Arbunić. Oni su grupa djece, ali prije svega turisti iz velikog grada. Kako su se snašli na svom prvom ljetovanju, i što su naučili o ljudima koji tamo žive, okolišu, te moru i njegovim stanovnicima, ribama, rakovima i ostalim ”morskim plodovima”, pokazat će vam razigrani Virkići u ovoj svojoj najnovijoj predstavi.

Poznato je da se za predstave Kazališne udruge Virko traži ulaznica više pa je za vjerovati da će tako biti i za ovu predstavu koja je primjerena za dob publike 4+ godina.

ULAZNICE:15 kn (1,99€)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. 

______________________________________________________________________________________________

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen kontinuirani je program za tu publiku u Šibeniku. Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito. Time se od najranije dobi mladima prezentiraju i približavaju sve vrste umjetnosti (vizualne, materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

 

Detalji:

Datum:
01/04/2023
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top