Djeca i mladi Kazalište

Girice

Predstava za djecu 5+

25/03/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Girice u Arsenu

Djeca i mladi Kazalište

Girice

Predstava za djecu 5+

25/03/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Girice u Arsenu
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Girice je naziv nove Virkove predstave! Mali glumci izvest će je posljednje subote u mjesecu, a publika nakon predstave može ostati pogledati projekciju dječjeg mjuzikla Neš’ ti biža. Poznato je da se za predstave Kazališne udruge Virko traži ulaznica više pa je za vjerovati da će tako biti i u ožujku!

Protagonisti priče Girice nas vode na ljetovanje u jedno maleno mjesto na imaginarni otok koji su nazvali Arbunić. Oni su grupa djece, ali prije svega turisti iz velikog grada. Kako su se snašli na svom prvom ljetovanju, i što su naučili o ljudima koji tamo žive, okolišu, te moru i njegovim stanovnicima, ribama, rakovima i ostalim ”morskim plodovima”, pokazat će vam razigrani Virkići u ovoj svojoj najnovijoj predstavi.

Važno je napomenuti da je primjerena dob publike 5 + godina.

ULAZNICE:15 kn (1,99€)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. 

______________________________________________________________________________________________

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku. Sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito. Time se od najranije dobi mladima prezentiraju i približavaju sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

 

Detalji:

Datum:
25/03/2023
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top