Glazba Ples

Flamenco en vivo

RASPRODANO

16. veljače 2024. @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba Ples

Flamenco en vivo

RASPRODANO

16. veljače 2024. @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Plesna predstava je rasprodana!

Flamenco en vivo u Kuću umjetnosti Arsen donosi flamenko u najtipičnijem današnjem formatu, a to je tablao koji naziv nosi prema platformi na kojoj plesači izvode svoju koreografiju. Uz glazbu uživo, publika će uživati u strastvenom plesu međunarodnih umjetnika, na čelu sa španjolskom plesačicom Paulom Carmonom. 

Flamenko je španjolski glazbeni žanr kojeg karakteriziraju snažan, ritmički ton popraćen podjednako izražajnom pjesmom.  Često se izvodi zajedno s jednako strastvenim stilom plesa kojeg karakteriziraju snažna i graciozna izvedba s često složenim radom ruku i nogu, a glavna mu je karakteristika povezanost s publikom koja najčešće emotivna reagira na izvedbu. Danas je flamenko muzički fenomen koji je nadišao granice izvorne zemlje i sljedbenike ima diljem svijeta.

Ljubitelji flamenka u Šibeniku uživat će u izvedbi španjolske plesačice Paule Carmone koja se flamenkom bavi od malih nogu. U svibnju 2023. predstavljena je na Biennale de Flamenco u Malagi kao jedna od najperspektivnijih umjetnica svoje generacije, a na pozornici Arsena pridružit će joj se slovenski plesač flamenka Mitja Obed, pjevačica Nina Ćorić i flamenko gitarist i vokalist Jose Ismael.

ULAZNICE

ULAZNICE: Za Klub prijatelje 4€ / redovna cijena 6€ 

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja  popust ostvaruju na fizičkom prodajnom mjestu uz predočenje važeće članske iskaznice.

Detalji:

Datum:
16. veljače 2024.
Vrijeme:
20:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top