Glazba

Filip Pavić Quartet

Filip Pavić Quartet ćemo imati prilike čuti na koncertu u Kući umjetnosti Arsen 7. lipnja.

07/06/2021 @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Filip Pavić Quartet

Filip Pavić Quartet ćemo imati prilike čuti na koncertu u Kući umjetnosti Arsen 7. lipnja.

07/06/2021 @ 20:30

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Filip Pavić je jazz gitarist i skladatelj s master diplomom jazz akademije u Grazu te dvostruki dobitnik nagrade Status, koju dodjeljuje Hrvatska glazbena unija – 2019. godine za mladu nadu jazz glazbe te 2020. godine za najboljeg jazz gitarista.

Debitantski album Terra Incognita, s posebnim gostom Matijom Dedićem, objavio je u listopadu 2019. godine u izdanju Croatia Recordsa. Izazvao je izvrsne reakcije kako publike, tako i struke i kritike, pa je tako uvršten i na nekoliko top lista najboljih albuma godine. Projekt je promoviran u brojnim medijima, a dosad je Pavić održao i nekoliko vrlo uspješnih koncerata po cijeloj Hrvatskoj (Jazz & Cabaret klub Kontesa u Zagrebu, Dubrovnik Jazz Outbreak festival, River Jazz Fest, Kunstbunker festival u Dugoj Resi, Centar za kulturu Novi Zagreb)

Filip Pavić Quartet, osim Pavića sačinjavaju i Šimun Matišić, Zvonimir Šestak i Borko Rupena. Izvode uglavnom Pavićeve autorske skladbe koje ćemo imati prilike čuti na koncertu u Kući umjetnosti Arsen.

Inače, Pavić usko surađuje i sa Matijom Dedićem – nastupaju kao duo, a projekt je kombinacija autorske glazbe s nekim od najljepših pjesama hrvatskih glazbenih velikana, poput Olivera Dragojevića i Arsena Dedića.

Detalji:

Datum:
07/06/2021
Vrijeme:
20:30

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top