Glazba

Elvis Stanić Group

Pomocija albuma "Insomnia"

05/05/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Elvis Stanić Group

Pomocija albuma "Insomnia"

05/05/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Nakon odgode u ožujku, poznat je novi datum koncerta Elvis Stanić Group –  u svibnju stiže u Šibenik!

 

Elvis Stanić Group, predvođena jednim od najboljih hrvatskih suvremenih gitarista i harmonikaša i najnagrađivanijim jazz skladateljem srednje generacije – Elvisom Stanićem u Kući umjetnosti Arsen šibenskoj će publici predstaviti svoj novi album Insomnia. Album je najvećim dijelom nastao tijekom pandemijskog razdoblja i kao takav predstavlja i reflektira, stilski i izvedbeno, autorovu glazbu pod utjecajem jednog od najtežih razdoblja za glazbene umjetnike u povijesti.

NOVI ZVUK

Ovim albumom se Elvis Stanić Grupa odmaknula od svega onoga što je karakteriziralo njihov zvuk u proteklom desetljeću te hrabro iskoračila u jazz-crossover žanrovska podpodručja, ovog puta u progressive jazz, fuzijskom idiomu spajajući bogato znanje i iskustvo s novim tehnologijama u kombinaciji s elektronikom, samplovima i loopovima.

Uz osam novih kompozicija, uglavnom autorskih skladbi, album donosi i dvije obrade (među kojima je i pjesma grupe The Doors). Na albumu uz autora, aranžera, izvođača i glazbenog producenta projekta Elvisa Stanića gostuju i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Damjan Grbac i Branimir Gazdik.

Novi zvuk Elvis Stanić Grupe provjerite u Arsenu!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Podsjećamo da već kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Svi koji svoje ulaznice ipak požele vratiti to će moći učiniti isključivo na mjestima gdje su kupljene.

Povrat na blagajni Arsena je moguć od utorka 12.4., a oni koji su svoje ulaznice kupili online za svoj povrat mogu se javiti na info@kucaarsen.hr

 

ULAZNICE: 60 kn

Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznica je 40 kuna.

 

Koncert je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Detalji:

Datum:
05/05/2022
Vrijeme:
21:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top