Glazba

Elis Lovrić – ODGOĐENO

Predstavljanje albuma “Kanat od mora”

28/04/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
elis lovrić arsen

Glazba

Elis Lovrić – ODGOĐENO

Predstavljanje albuma “Kanat od mora”

28/04/2022 @ 21:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
elis lovrić arsen
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Koncert Elis Lovrić koji se u Kući umjetnosti Arsen trebao održati u četvrtak, 28. travnja 2022. je na žalost publike i organizatora odgođen. 

Elis Lovrić u Šibeniku je trebala predstaviti svoj novi album Kantat od mora, no zbog zdravstvenih razloga primorani su odgoditi svoj nastup. O novom datumu održavanja koncerta  obožavatelji će biti obaviješteni čim on bude poznat. 

Kupljene ulaznice ostaju važeće za novi datum održavanja koncerta, a kada on bude poznat, oni koji svoje ulaznice ipak požele vratiti to će moći učiniti isključivo na mjestima gdje su kupljene. 

 

Nazivaju je istarskom vilom, a njezinu glazbu mostom koji spaja baštinu mora s baštinom srca! Elis Lovrić, akademska glumica i multijezična kantautorica koja govori pet i pjeva na deset jezika, upravo je objavila svoj novi album koji će predstaviti u Arsena.

ALBUM KANAT OD MORA

Kanat od mora” kombinacija je poezije na labinjonskoj cakavici i pjevanih kompozicija. Među pjesmama na albumu su i one koje su već objavljene kao singlovi i predstavljene na festivalima u Splitu i Šibeniku.

Upravo na Šibenskim večerima dalmatinske šansone Elis već tri godine za redom osvaja priznanja struke. Pjesma Od kad te poznon 2019. osvaja 2. nagradu žirija, a pjesmom Je ča je, koja se također nalazi na albumu, Elis osvaja Nagradu za najbolje kantautorsko djelo 2020. Godine.

Osim što putem svoje glazbe promiče istarski dijalekt i dijalektalno stvaralaštvo, već tri puta nastupila je na DORI u finalu izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije

 

ULAZNICE: 60 kn

Dostupne od 28.3., online i na blagajni Arsena.

Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznica je 40 kuna.

 

Koncert je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Detalji:

Datum:
28/04/2022
Vrijeme:
21:00

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top