Film

Duhovi otoka

Crna komedija s Colinom Farrellom i Brendanom Gleesonom koja ima devet nominacija za Oscara.

01/03/2023 @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Film

Duhovi otoka

Crna komedija s Colinom Farrellom i Brendanom Gleesonom koja ima devet nominacija za Oscara.

01/03/2023 @ 18:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Duhovi otoka, r. Martin McDonagh, Irska, SAD, UK, 114′ (15)

Duhovi otoka je nova crna komedija scenarista i redatelja Oscarom nagrađenog filma Tri plakata izvan grada, s irskim glumačkim zvijezdama Colinom Farrellom i Brendanom Gleesonom u glavnim ulogama. Priča je to o kraju jednog bliskog prijateljstva smještena u dvadesete godine prošlog stoljeća na idiličnom ali zabačenom otoku i u kojoj su komedija i bijes savršeno upareni uz briljantne izmjene smijeha, tuge, radosti i suza. 

Dugogodišnji prijatelji Pádraic i Colm nađu se u slijepoj ulici kada Colm neočekivano prekine njihovo prijateljstvo. Zaprepašteni Pádraic pokušava popraviti odnos i odbija prihvatiti ne kao odgovor.  Duhovi otoka je premijerno prikazan u Veneciji s osvojenim nagradama za najbolji scenarij i najboljeg glumca. Film je niz uspjeha nastavio s 8 nominacija za Zlatne globuse, uvrštavanjem u top-liste najboljih filmova 2022. godine i uz kulminaciju od čak 9 nominacija za nagradu Oscar

ULAZNICE

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica za film na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust i za njih cijena iznosi 3 eura (22,6 kn).

Ostatak programa Art kina Arsen pogledajte ovdje.

ART KINO ARSEN

Cjelogodišnji program art kina Arsen sastoji se od aktualnih distributerskih naslova iz niše nezavisnog igranog i dokumentarnog filma, recentnog festivalskog programa, izbora iz kinotečnog programa te matineja filmova za djecu, uz dodatak edukativnih programa za odrasle i djecu. Koordinatorica programa je Jelena Svirčić.

Program se dijeli u 4 pravca: redovni i dokumentarni program, kinotečni program Češljaonica i matineje za djecu u sklopu programa Bubamarac.

ČEŠLJAONICA – bitno iz povijesti filma

Temeljni zadatak kinotečnom filmskom programu Češljaonica jest svim zainteresiranim osobama na velikom platnu Kuće umjetnosti Arsen projicirati niz iznimnih i značajnih filmskih ostvarenja odabranih metodom svojevrsnog češljanja kroz povijest svjetske kinematografije.

Odabiratelj i uvodničar pred projekcije je Ante Storić, a filmove gledamo jednom mjesečno.

Detalji:

Datum:
01/03/2023
Vrijeme:
18:00
Događaj Tags:
, , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top