Glazba

Davor Doležal Quartet

Special guest Kristijan Beluhan

20/11/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Glazba

Davor Doležal Quartet

Special guest Kristijan Beluhan

20/11/2022 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

ULAZNICE: za Klub prijatelja 30 kn (3,98€) / redovna cijena 40 kn (5,31€)


Stilski izrazito raznolik gitarist Davor Doležal oko sebe je okupio sjajne domaće i regionalne muzičare – Nikolu Šanteka na klaviru, Zvonimira Šestaka na kontrabasu te Borka Rupenu na bubnjevima – s kojima u Šibeniku premijerno izvodi netom snimljeni album Strange Beauty.

Doležal je surađivao sa mnogim glazbenicima kao što su Josipa Lisac, Matija Dedić, Tereza Kesovija, Jazz orkestar HRT-a, Saša Antić iz TBF-a, Ante Gelo, Joe i Lela Kaplowitz, Ivan Grgić aka Reper iz sobe, Aki Rahimovski, Nina Badrić, Igor Geržina, Valerija Nikolovska te mnogi drugi. Kvartet uglavnom izvodi njegove originalne kompozicije i poneku obradu. Kolege iz kvarteta su također aktivni na glazbenoj sceni te surađuju sa mnogim eminentnim glazbenicima kao što su Tamara Obrovac, Davor Križić, Edo Majka, Balkan Zoo, Jura Stublić i mnogi drugi.

Ovom prigodom kao posebnog gosta dovodi vokalista zagrebačkog HNK Kristijana Beluhana poznatog po bezvremenskom hitu iz kasnih 90-tih grupe Mayales Od ljubavi. Sa Beluhanom će kako i priliči mjestu održavanja koncerta izvesti i dvije Arsenove pjesme. Obzirom da je preko majke rodom iz Šibenika te da u njemu provodi mnoge ljetne dane koncert u „Arsenu“ će zasigurno imati i onu emotivnu notu.

ULAZNICE: 30 kn (3,98€) / 40 kn (5,31€) 

Dostupne online u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice pri kupnji ulaznica na fizičkim prodajnim mjestima ostvaruju popust, dok korisnici Mastercard® kartica ostvaruju popuste pri online kupnji.

Detalji:

Datum:
20/11/2022
Vrijeme:
20:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top