Djeca i mladi Film

Bubamarac: Titina – Avantura na Sjevernom polu

Zabavna i uzbudljiva animirana priča o gotovo zaboravljenom povijesnom putovanju.

22/10/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Titina – Avantura na Sjevernom polu

Zabavna i uzbudljiva animirana priča o gotovo zaboravljenom povijesnom putovanju.

22/10/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Titina: Avantura na Sjevernom polu, r. Kajsa Næss, Norveška, 2022., 91′, animirani

Priča o gotovo zaboravljenom povijesnom putovanju – osvajanju Sjevernog pola cepelinom 1926. godine – pretočena je u zabavan animirani film. Sjećanje na čitav niz neočekivanih avantura i splet ljudskih emocija na izazovnoj ekspediciji ispričano je kroz vizuru malene terijerke po imenu Titina. Priča počinje kada norveška avanturistička superzvijezda Roald Amundsen naruči izgradnju cepelina od Talijana Umberta Nobila kako bi osvojio Sjeverni pol. Umberto je dotad uživao u mirnom životu s voljenim psićem Titinom koju je spasio od surove egzistencije u zabačenim rimskim ulicama. Potaknut Roaldovom strašću za otkrivanjem nepoznatog, Umberto odlučuje pridružiti se ekspediciji na posljednje neotkriveno mjesto na Zemlji, a sa sobom će povesti i Titinu. Zadivljujuća priča ispunjena neizvjesnošću na veliko je platno prenesena uz mnogo šarma, humora i glazbe.

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
22/10/2023
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top