Djeca i mladi Film

Bubamarac: Škola čarobnih životinja 2

Nastavak obiteljskog kino-hita o neobičnoj školi

11. veljače 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA 2

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Škola čarobnih životinja 2

Nastavak obiteljskog kino-hita o neobičnoj školi

11. veljače 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA 2
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Škola čarobnih životinja 2, r.Sven Unterwaldt, Njemačka, 2022., 103′, igrani, sinkr.

Nastavak obiteljskog kino-hita o neobičnoj školi Winterstein, u kojoj školarci dobivaju svoje čarobne životinjske prijatelje, donosi nove uzbudljive avanture predvođene Idom i Bennijem.

Naime, povodom 250. obljetnice škole, razred gospođice Cornfield uvježbava mjuzikl o osnivaču škole. Sam casting bit će izazov za redateljicu Idu jer glavnu ulogu preuzima glavna zloćka Helene. Pravi pjevački talent je sramežljiva Anna-Lena, koja se nikad ne bi usudila biti u centru pažnje. Samo zahvaljujući svojoj čarobnoj životinji, kameleonu Casparu, ona može izaći iz sjene, što se Helene nikako ne sviđa. No, u školskom se dvorištu počnu pojavljivati ogromne rupe koje bi mogle “progutati” čitavu predstavu. Kako bi riješili taj misterij, ekipa čarobnih životinja i djece mora se udružiti, a pritom i otkriti snagu timskog rada.

Nakon uspješnog starta, i ekranizacija druge od ukupno trinaest svezaka iz serije istoimenih ilustriranih knjiga Margit Auer i Nine Dulleck oborila je rekorde posjećenosti u kinima diljem Europe.

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
11. veljače 2024.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top