Djeca i mladi Film

Bubamarac: Psići u ophodnji

Novi nastavak omiljenog animiranog filma za djecu.

05/11/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Psići u ophodnji

Novi nastavak omiljenog animiranog filma za djecu.

05/11/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Psići u ophodnji: Moćan film, r. Cal Brukner, SAD, Kanada, 2023., 87′, animirani

Nakon što su s televizijskih ekrana prije dvije godine uspješno preselili na velika platna, neustrašiva pseća patrola vraća se u kinodvorane u novoj pustolovini! Kada čarobni meteor padne na grad, psići dobiju supermoći i postaju Moćni psići. No, kako nevolja nikad ne spava, zlikovci im žele preoteti novostečene moći. U nastojanju da se domognu supermoći pod svaku cijenu, ugrožavaju dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići u ophodnji će morati surađivati kao nikad ranije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
05/11/2023
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top