Djeca i mladi Film

Bubamarac: Moj prvi odlazak u kino

Izbor kratkih animiranih filmova za djecu u sklopu programa ZFF putuje

12. studenoga 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Moj prvi odlazak u kino

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Moj prvi odlazak u kino

Izbor kratkih animiranih filmova za djecu u sklopu programa ZFF putuje

12. studenoga 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Moj prvi odlazak u kino
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Moj prvi odlazak u kino, Izbor kratkih animiranih filmova za djecu uzrasta 3+, ukupno trajanje 41′

Sedam kratkih animiranih filmova uvest će najmlađe u čarobno iskustvo filmske projekcije u kinu. Čaroliju prvog susreta s pokretnim slikama na velikom platnu mališani će iskusiti u pratnji roditelja i u atmosferi prilagođenoj svom uzrastu, a na kraju će kući ponijeti i uspomenu na svoj prvi odlazak u kino.

Projekcija je dio programa ZFF putuje koji donosi selekciju filmova s aktualnog izdanja Zagreb Film Festivala diljem Kino mreže.

PROGRAM

1. T-REX (4′)
Sinopsis: Nažalost, T-Rex vrlo loše igra košarku.

T-rex

 

 

 

 

2. PLAVI MEDO (10′)
Sinopsis: Priča o dječaku i poklonjenom plišanom medi kojeg nije smio raspakirati.

Plavi medo

 

 

 

 

 

3. JA SAM OBLUTAK (7′)
Sinopsis: Mala vidra Bubble živi s tri kamena obrasla mahovinom, koje smatra svojom obitelji. Ona vjeruje da su to prave vidre, no kada otkrije njihovu stvarnu prirodu, morat će priznati da je usamljena.

 

 

 

 

 

4. SUNCE (6′)
Sinopsis: Maleni dječak živi na planetu do kojeg ne dopire Sunčeva svjetlost. Ne gubeći nadu, dječak i njegov vjerni psić odlaze na putovanje u potragu za Suncem. Naime, u knjizi bajki piše da se Sunce nalazi na vrhu velike planine. No tamo će ih dočekati neugodno iznenađenje.

Sunce

 

 

 

 

 

5. TATA JE VELIK, JA SAM MALA (3′)
Sinopsis: Kratka i nježna priča o djevojčici koja ispraća oca pomorca na daleki put. Njezina dječja mašta uljepšat će dugo čekanje.

 

 

 

 

 

6. ČUDESNI MALI CRV (3′)
Sinopsis: Verniju je dojadilo biti crv. Radije bi bio leptir. Kada se ne uspije čudesno transformirati u gusjenicu, uzet će stvari u svoje ruke.

7. MIGRANTI (8′)
Sinopsis: Dva polarna medvjeda prisiljena su otići u egzil zbog globalnog zatopljenja. Putem će susresti smeđe medvjede s kojima će pokušati kohabitirati.

 

 

 

 

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

 

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
12. studenoga 2023.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top