Djeca i mladi Film

Bubamarac: Moj mačak Ru

Priča o avanturi djevojčice Clemence i njezinog mačka Rua

3. ožujka 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Moj mačak Ru

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Moj mačak Ru

Priča o avanturi djevojčice Clemence i njezinog mačka Rua

3. ožujka 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Moj mačak Ru
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Mjesec frankofonije: Moj mačak Ru, r. Guillaume Maidatchevsky, Francuska, 2023., ’83, HR titl

Igrani obiteljski film ‘Moj mačak Ru’ u Kući umjetnosti Arsen bit će prikazan u sklopu Mjeseca frankofonije koji organizira Francuski institut u Hrvatskoj.

Mlada djevojčica Clemence i njezin prugasti mačak Ru odlaze iz Pariza provesti školske praznike na selo. Stigavši na odredište Ru ubrzo otkriva potpunu slobodu u prekrasnoj prirodi, ali i opasnosti života daleko od grada. Tijekom jednog od njegovih lutanja, Ru upoznaje Caline, bijelog mačića koji mu ubrzo postaje prijateljem, ali i velikog risa koji obitava u šumi u potrazi za sljedećim plijenom. Uskoro Ru sve više zavoli život u divljini, a kada dođe vrijeme da se Clemence vrati kući u Pariz, Ru će morati odlučiti želi li se vratiti s njom ili ostati sa svojim novim prijateljima.

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Moj mačak Ru

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
3. ožujka 2024.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top