Djeca i mladi Kazalište

Laav Story – Basnoslovna

Predstava za djecu 5+

13/05/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Kazalište

Laav Story – Basnoslovna

Predstava za djecu 5+

13/05/2023 @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Teatar Barakuda u Kuću umjetnosti Arsen donosi interaktivnu, igrano-lutkarsku predstavu o nastanku jednog divnog prijateljstva.

Mija i Matija su dvoje (ne)prijatelja iz istog razreda koji se uopće ne poznaju i ne mogu biti više različiti: Mija voli čitati knjige, priče, bajke i basne, a Matija voli matematiku i nogomet. Sve to ipak neće biti prepreka za njihovo zajedništvo, toleranciju i naposljetku pravo prijateljstvo koje će razviti dok budu ispunjavali školski zadatak – napraviti predstavu. Mija i Matija odglumit će čak četiri Ezopove basne: “Kornjača i zec”, “Lav i miš”, “Ja magarac”, “Lisica i gavran” i zajedno stvoriti jednu potpuno novu priču.

Predstava je sudjelovala na nekoliko festivala, između ostalih na Lutkarskom proljeću u Vinkovcima gdje je proglašena najboljom interaktivnom predstavom za djecu, a naslovna pjesma iz predstave “MAŠT MAŠT, MAŠTAM” postala je službena himna Lutkarskog proljeća.

Važno je napomenuti da je primjerena dob publike 5 + godina.

Režija: Mario Kovač i Sanja Sumrak Radoš
Glazba: Vlatko Panić i Hrvoje Prskalo
Igraju: Sanja Sumrak Radoš i Matija Major/Denis Bosak
Trajanje: 40 min

 

ULAZNICE:15 kn (1,99€)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. 

______________________________________________________________________________________________

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku. Sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito. Time se od najranije dobi mladima prezentiraju i približavaju sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

 

Detalji:

Datum:
13/05/2023
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top