Djeca i mladi Film

Bubamarac: Kung Fu Panda 4

Novi filmski nastavak o najnevjerojatnijem majstoru kung fua na svijetu – pandi Po

7. travnja 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Kung Fu Panda 4

Novi filmski nastavak o najnevjerojatnijem majstoru kung fua na svijetu – pandi Po

7. travnja 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Kung Fu Panda 4, r.Mike Mitchell, Stephanie Stine, SAD, Kina, 2024., 94′, animirani, sinkr. 

 

Nakon dugog iščekivanja, na velika se platna vraća najnevjerojatniji majstor kung fua na svijetu – panda Po! Nakon prethodne tri pustolovine u kojima je svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama pobijedio zlikovce svjetske klase, u četvrtom nastavku omiljene akcijsko-komedijske franšize DreamWorks Animationa zmajevog ratnika Poa sudbina je pozvala da se napokon odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira. Međutim, to predstavlja nekoliko očitih problema.

Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju. Još gore, nedavno je viđena opaka, moćna čarobnica Kameleon, sićušna gušterica koja se može pretvoriti u bilo koje stvorenje, veliko ili malo. A Kameleon je svoje pohlepne male oči uperila u Poov štap mudrosti, koji bi joj dao moć ponovnog prizivanja svih velikih zlikovaca koje je Po pobijedio u kraljevstvu duhova. Dakle, Po će trebati pomoć, a tu uskače brzopleti lopov Zhen, lisica koja se zavlači pod Poovo krzno, ali čije će se vještine pokazati neprocjenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleoninih reptilskih kandži, ovaj komični duo morat će surađivati. U procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mjestima.  

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
7. travnja 2024.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top